floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui
Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Mărțisor 2017 la Londra

La 05 martie curent, Asociația Moldovenilor din Marea Britanie, cu suportul Ambasadei, a organizat un eveniment cultural de promovare a tradițiilor moldovenești, ”Mărțișor 2017”. Evenimentul a fost utilizat inclusiv în scopul colectării asistenței financiare pentru Asociația obștească ”SOS Autism” din Chișinău, ce lucrează cu copii diagnosticați cu autism.

Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei, Vilen Murzac, a adus mulțumiri reprezentanților diasporei pentru acțiunile importante pe care le realizează cu regularitate la Londra și a comunicat despre inițiativa Ambasadei de a consolida eforturile comune privind conlucrarea în continuare cu organizațiile de caritate din Marea Britanie, ce ar putea mobiliza asistență pentru oameni cu dizabilități, copii cu nevoi speciale, pacienți ce necesită tratament medical etc. În acest sens, cei prezenți au fost informați despre activitatea organizației de caritate britanice, ”CWUHA”, ce urmează să întreprindă o misiune umanitară în Republica Moldova, la începutul lunii mai 2017, în vederea susținerii materiale directe a centrelor pentru oameni cu dizabilități, spitalelor pentru copii, orfelinatelor și familiilor anevoiașe din țară.

Mărțișor 2017, a constituit un prilej pentru a promova cultura moldovenească, bucatele tradiționale, vinul, muzica și portul popul

Anunţuri