floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

GALA MAD-AID

GALA MAD-AID

La 14 octombrie curent, echipa Ambasadei a participat la Gala MAD-Aid, care a avut loc în Isle of Wight. Evenimentul a marcat 5 ani de activitate a Organizației de caritate, a cărei fondatoare este Victoria Dunford, conaționala noastră. Organizaţia în cauză desfășoară activitatea în vederea susținerii copiilor cu nevoi speciale din Republica Moldova, în special, prin intermediul Centrului Phoenix din Rîșcani, deschis în 2015.

În cadrul evenimentului, Vilen Murzac, Însărcinat cu afaceri a.i. al Ambasadei, a rostit un discurs de felicitare a MAD-Aid cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate, dar și pentru susținerea în continuare a inițiativelor cetățenilor moldoveni de a realiza proiecte și inițiative filantropice.

NB: Pe parcursul activității sale, MAD-Aid a distribuit peste 200 tone de asistență umanitară în Republica Moldova.

Anunţuri

  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).  • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

    Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.