floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soareluiCentrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

GALA MAD-AID

GALA MAD-AID

La 14 octombrie curent, echipa Ambasadei a participat la Gala MAD-Aid, care a avut loc în Isle of Wight. Evenimentul a marcat 5 ani de activitate a Organizației de caritate, a cărei fondatoare este Victoria Dunford, conaționala noastră. Organizaţia în cauză desfășoară activitatea în vederea susținerii copiilor cu nevoi speciale din Republica Moldova, în special, prin intermediul Centrului Phoenix din Rîșcani, deschis în 2015.

În cadrul evenimentului, Vilen Murzac, Însărcinat cu afaceri a.i. al Ambasadei, a rostit un discurs de felicitare a MAD-Aid cu ocazia împlinirii a 5 ani de activitate, dar și pentru susținerea în continuare a inițiativelor cetățenilor moldoveni de a realiza proiecte și inițiative filantropice.

NB: Pe parcursul activității sale, MAD-Aid a distribuit peste 200 tone de asistență umanitară în Republica Moldova.

Anunţuri

  • Anunț

    Academia Queen Elisabeta II for Leadership in International Affairs anunță despre un Program de burse la Academia Robert Bosch (Fellowships Rusia și Eurasia).  • On the terror attack in London

    The Embassy condemns the hideous terror attack committed on 22 March in London. We express our solidarity and support to the British authorities and our sincere sympathy for the victims of the attack and their families and wish them full and speedy recovery.