floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Comunicat de presa

Comunicat de presa

La 31 octombrie curent, dl Vilen Murzac, Înscărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei, s-a întîlnit cu studenții Școlii pentru Studii Orientale și Africane (SOAS) a Universității din Londra. În cadrul evenimentului, a fost discutată situația social-politică internă a Republicii Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, precum și atracțiile turistice din țară. Grupul internațional de studenți urmează să efectueze o vizită în Republica Moldova în perioada 5-8 noiembrie, în cadrul căreia se vor întîlni cu reprezentanții instituțiilor guvernamentale, lideri de opinie, reprezentanți ai societății civile ș.a. Vizita este organizată de către Organizația non-profit, Delegations For Dialogue din Marea Britanie, scopul principal al căreia este de a oferi studenților posibilitatea de a se familiariza cu diferite regiuni ale lumii și a promova diplomația culturală.

Anunţuri

  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).  • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

    Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.