floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soareluiCentrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Comunicat de presa

Comunicat de presa

La 31 octombrie curent, dl Vilen Murzac, Înscărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei, s-a întîlnit cu studenții Școlii pentru Studii Orientale și Africane (SOAS) a Universității din Londra. În cadrul evenimentului, a fost discutată situația social-politică internă a Republicii Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, precum și atracțiile turistice din țară. Grupul internațional de studenți urmează să efectueze o vizită în Republica Moldova în perioada 5-8 noiembrie, în cadrul căreia se vor întîlni cu reprezentanții instituțiilor guvernamentale, lideri de opinie, reprezentanți ai societății civile ș.a. Vizita este organizată de către Organizația non-profit, Delegations For Dialogue din Marea Britanie, scopul principal al căreia este de a oferi studenților posibilitatea de a se familiariza cu diferite regiuni ale lumii și a promova diplomația culturală.

Anunţuri

  • Anunț

    Academia Queen Elisabeta II for Leadership in International Affairs anunță despre un Program de burse la Academia Robert Bosch (Fellowships Rusia și Eurasia).  • On the terror attack in London

    The Embassy condemns the hideous terror attack committed on 22 March in London. We express our solidarity and support to the British authorities and our sincere sympathy for the victims of the attack and their families and wish them full and speedy recovery.