floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soareluiPrivatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

World Travel Market 2017

World Travel Market 2017

În perioada 06-08 noiembrie curent, delegația Republicii Moldova reprezentată de șase companii turistice și vinicole participă la World Travel Market (WTM 2017), cea mai prestigioasă expoziție în domeniul industriei turismului din Marea Britanie (Londra). Evenimentul adună anual mai mult de 2 800 de participanți din peste 80 de state și oferă posibilități importante pentru promovarea imaginii și atragerea turiștilor străini în țară. De remarcat că în 2018, la Chișinău, va fi organizată Conferința Internațională în domeniul Turismului Vinicol, iar participarea agenților economici autohtoni la WTM se înscrie într-o serie de acțiuni menite să promoveze Republica Moldova ca destinație turistică atractivă.

NB: La Expoziție participă: Ways Travel, Solei Tourism, Silenius/Wintertours Moldova, Tatra Bis, Visit Moldova/Amadeus Travel și Cricova Vin.

Anunţuri

  • Anunț!

    Ambasada Republicii Moldova la Londra lansează concursul de angajare a unui asistent consular.  • Comunicat de presă

    În perioada 27-29 noiembrie curent, la Chișinău se va desfășura cel mai mare eveniment în domeniul dezvoltării afacerilor din Republica Moldova - Moldova Business Week 2018.