floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Sesiunea Adunării OMI la Londra

Sesiunea Adunării OMI la Londra

În perioada 27 noiembrie - 06 decembrie curent, la Londa se desfășoară cea de-a 30-a Sesiune ordinară a Adunării Organizației Internaționale Maritime (IMO). În cadrul acestui for internațional prestigios care întrunește 172 state membre, inclusiv Republica Moldova, au avut loc alegerile membrilor Consiliului IMO (http://www.imo.org/en/MediaCentre/PressBriefings/Pages/35-Council-Elections-A30.aspx).

Delegația țării noastre a fost reprezentată de Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei.

N.B.: IMO este o agenție specializată a ONU responsabilă de securitatea și siguranța navigației maritime, precum și prevenirea poluării maritime de către nave.

Anunţuri

  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).  • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

    Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.