floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soareluiPrivatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Reuniunea E5P

Reuniunea E5P

La 07 decembrie curent, la sediul Băncii Europene Pentru Reconstrucție și Dezvoltare, s-a desfășurat ce de-a 7-a Adunare a Contribuabililor din cadrul Parteneriatului pentru Mediu şi Eficienţă Energetică din Estul Europei (E5P).

Evenimentul a adunat reprezentanții UE, principalul contribuabil financiar la realizarea proiectelor importante în domeniul eficienței energetice și a protecției mediului înconjurător în statele beneficiare, BERD, BEI și altor organizații și state partenere. Delegația moldavă a fost reprezentată de către Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei.

În marja evenimentului, primarul interimar al Chișinăului, dna Silvia Radu, a semnat Acordul de grant pentru realizarea proiectului privind eficienţa energetică în școli, spitale și alte clădiri publice din Chișinău, valoarea căruia constituie 26 mil EURO.

E5P reprezintă un Fond al Uniunii Europene, prin care sînt finanțate proiectele pentru îmbunătăţirea eficienţei energetice şi a mediului din statele partenere, inclusiv Republica Moldova.

Anunţuri

  • Anunț!

    Ambasada Republicii Moldova la Londra lansează concursul de angajare a unui asistent consular.  • Comunicat de presă

    În perioada 27-29 noiembrie curent, la Chișinău se va desfășura cel mai mare eveniment în domeniul dezvoltării afacerilor din Republica Moldova - Moldova Business Week 2018.