floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui




Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

“MărțiShop 2018”

“MărțiShop 2018”

La data de 11 martie curent, Asociația Moldovenilor din Marea Britanie a organizat evenimentul cultural și de caritate “MărțiShop 2018”.

Oaspeții evenimentului au fost delectați cu muzică interpretată de moldovenii talentați stabiliți în Marea Britanie, au participat într-o horă moldovenească, dar și au gustat din mâncărurile tradiționale.

Dl Vilen Murzac, Însărcinat cu Afaceri a.i. a Ambasadei a mulțumit organizatorilor, dar și a evidențiat importanța rolului pe care îl joacă diaspora la continuitatea tradițiilor peste hotarele țării.

Menționăm că în acest an, cauza nobilă pentru care au fost strânse fonduri a fost Fundația Donează pentru copii.

Anunţuri

  • Seminar “Marathon for All”

    Pe 10 iulie, la Chișinău, va avea loc seminarul Marathon for All (Maratonul pentru toți). Scopul desfășurării seminarului Marathon for All este de a pune în discuție aspectele ce țin de participarea persoanelor cu dizabilități la Maratonul Internațional Chișinău și de promovarea sportului în RM pentru persoanele cu necesități speciale.

    Puteți deveni participant la seminarul Maraton for All după înregistrarea prealabilă pe site-ul Sporter.md - https://goo.gl/qXbzGg

    În cadrul seminarului Marathon for All vor evolua speakeri din Moldova și Marea Britanie.



  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).