floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Reuniunea Comitetului Coordonatorilor Naționali ai ICE

Reuniunea Comitetului Coordonatorilor Naționali ai ICE

La data de 19 aprilie, Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei a participat la Steering Committee și Reuniunea Comitetului Coordonatorilor Naționali (CCN) ai statelor membre ale Inițiativei Central Europene (ICE), organizate sub egida președinției Croației. Evenimenul a avut loc în Londra și a reunit reprezentanți din statele membre ale ICE.

În cadrul reuniunii, au fost discutate subiecte legate de cooperare, precum și acțiunile de pregătire pentru viitoarea Reuniune a Miniștrilor Afacerilor Externe ale statelor membre ale ICE, care va avea loc la data de 11 iunie 2018 in Split, Croația.

N.B. Inițiativa Central Europeană (ICE) este un forum de cooperare regională, care reunește 18 state membre, inclusiv Republica Moldova. Scopul inițiativei este dezvoltarea politicii de coeziune pentru o Europă unită.

Anunţuri

  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).  • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

    Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.