floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui
Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Ziua Internațională a forțelor ONU de menținere a păcii

Ziua Internațională a forțelor ONU de menținere a păcii

La data de 23 mai curent, Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei, dl Vilen Murzac a participat la evenimentul dedicat Zilei Internaționale a forțelor ONU de menținere a păcii.

Evenimentul a reunit oficialități și veterani din Marea Britanie, șefi ai misiunilor diplomatice, atașații militari ai ambasadelor acreditate la Londra.

De menționat că mai mult de 110 000 de pacificatori ONU își îndeplinesc misiunea în cele mai periculoase zone ale lumii. 3733 pacificatori ONU din 119 țări și-au pierdut viața în timpul misiunilor internaționale de pacificare.

Anunţuri

  • Seminar “Marathon for All”

    Pe 10 iulie, la Chișinău, va avea loc seminarul Marathon for All (Maratonul pentru toți). Scopul desfășurării seminarului Marathon for All este de a pune în discuție aspectele ce țin de participarea persoanelor cu dizabilități la Maratonul Internațional Chișinău și de promovarea sportului în RM pentru persoanele cu necesități speciale.

    Puteți deveni participant la seminarul Maraton for All după înregistrarea prealabilă pe site-ul Sporter.md - https://goo.gl/qXbzGg

    În cadrul seminarului Marathon for All vor evolua speakeri din Moldova și Marea Britanie.  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).