floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui
Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Întrevedere cu Consulul Onorific al RM în Mauritius

Întrevedere cu Consulul Onorific al RM în Mauritius

La data de 28 iunie curent, Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei, dl Vilen Murzac a avut o întrevedere cu consulul onorific al Republicii Moldova în Mauritius, cu sediul la Ebene, dl Rikesh Ballah.

Au fost discutate prioritățile în activitatea consulatului onorific, fiind indentificată în primul rînd necesitatea creării parteneriatelor comercial-economice dintre oamenii de afaceri dintre cele 2 state. O atenție deosebită în activitatea consulatului va fi acordată asistenței necesare cetățenilor moldoveni care se află nu doar în Mauritius, dar și statele africane din apropiere.

A fost incurajată promovarea intereselor Republicii Moldova și in domeniul investițional, tehnic, cultural.

De menționat că relațiile diplomatice între Republica Moldova și Republica Mauritius au fost stabilite la 25 iunie 2001.

Anunţuri

  • Seminar “Marathon for All”

    Pe 10 iulie, la Chișinău, va avea loc seminarul Marathon for All (Maratonul pentru toți). Scopul desfășurării seminarului Marathon for All este de a pune în discuție aspectele ce țin de participarea persoanelor cu dizabilități la Maratonul Internațional Chișinău și de promovarea sportului în RM pentru persoanele cu necesități speciale.

    Puteți deveni participant la seminarul Maraton for All după înregistrarea prealabilă pe site-ul Sporter.md - https://goo.gl/qXbzGg

    În cadrul seminarului Marathon for All vor evolua speakeri din Moldova și Marea Britanie.  • Conferința Globală a Turismului Vinicol

    Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO).