floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui

Privatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

Programe Internaționale de Vară 2019

În perioada 7 iulie – 17 august 2019, Universitatea din Cambridge organizează Programe Internaționale de Vară care oferă peste 200 de cursuri, care includ Istoria, Știința, Lumile Antice și Clasice, Scrierea Creativă, Arta și Cultura Vizuală, Literatura și Shakespeare, Studiile Medievale, Afaceri și Antreprenoriat, și multe altele.

Programele se desfășoară prin cursuri speciale de studiu, complementate de sesiuni plenare și discuții serale. Cursurile sunt predate de profesori din cadrul Univerității și din afara acesteia. În jur de 50% din participanți în fiecare an sunt studenți sau absolvenți de studii universitare; restul sunt adulți de toate vîrstele și mediile, din peste 60 de țări diferite.

Cererile de înregistrare pot fi depuse în luna decembrie 2018. Toate informațiile privind Programele, perioada, opțiunile de cazare și costurile, precum și detaliile despre modul de aplicare online pot fi găsite pe www.ice.cam.ac.uk/intsummer.

Anunţuri

  • Anunț!

    Ambasada Republicii Moldova la Londra lansează concursul de angajare a unui asistent consular.  • Comunicat de presă

    În perioada 27-29 noiembrie curent, la Chișinău se va desfășura cel mai mare eveniment în domeniul dezvoltării afacerilor din Republica Moldova - Moldova Business Week 2018.