floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui

Privatization

Centrul de Apel

Politica economică externă Airmoldova
Mass Media din Moldova

Activitatea curentă a ambasadei

MărțiSHOP 2019

MărțiSHOP 2019

Pe data de 3 martie curent, la Londra s-a desfășurat evenimentul “MărțiShop”, organizat de Asociația Moldovenilor din Marea Britanie cu sprijinul Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Evenimentul a avut drept scop promovarea frumoaselor tradiții ale poporului nostru, dar și colectarea de fonduri pentru o cauză nobilă. De această dată, sursele financiare adunate în cadrul sărbătorii vor fi donate Centrului “Phoenix” din raionul Râșcani și grădiniței nr. 167 din mun. Chișinău.

Invitații evenimentului au avut posibilitatea să guste din bucatele moldovenești, să audieze melodii naționale, dar și să poarte Mărțișorul - simbol inclus în patrimoniul UNESCO.

Ambasadorul Republicii Moldova, dna Angela Ponomariov, s-a adresat la cei prezenți, salutând interesul sporit de participare la eveniment și încurajând conaționalii să păstreze obiceiurile și tradițiile poporului moldovenesc.

Anunţuri

  • Anunț!

    Ambasada Republicii Moldova la Londra lansează concursul de angajare a unui asistent consular.  • Comunicat de presă

    În perioada 27-29 noiembrie curent, la Chișinău se va desfășura cel mai mare eveniment în domeniul dezvoltării afacerilor din Republica Moldova - Moldova Business Week 2018.