floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Expoziţia naţională “Fabricat în Moldova-2014”

În perioada 29 ianuarie-02 februarie 2014,  va avea loc Ediția a XIII-a a Expoziției naţionale multiramurale "Fabricat în Moldova", care se va desfășura la Chișinău, în incinta CIE „Moldexpo".

Similar edițiilor precedente, "Fabricat în Moldova-2014" este organizată de Camera de Comerț și Industrie, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova.

"Fabricat în Moldova" a devenit cea mai populară platformă congresual-expoziţională, care reflectă principalele tendinţe de dezvoltare a pieţei de produse şi servicii în Republica Moldova. Ea se bucură de un mare interes printre specialişti, reprezentanţi ai comunităţii de afaceri şi consumatori. Expo-târgul va prezenta publicului o gamă variată a celor mai calitative produse şi servicii ale producătorilor autohtoni.

Forumul își va păstra structura convenţională, incluzând expoziția de produse şi servicii şi Concursul "Cele mai bune mărfuri din Republica Moldova". De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători.

Menţionăm că, la "Fabricat în Moldova-2013"și-au expus realizările 16 consilii raionale și peste 300 de companii. La expoziție au fost prezenți peste 40000 de vizitatori și delegaţii ale oamenilor de afaceri din Belarus, Rusia, Ucraina, România, Turcia, Bulgaria, Iran, Polonia etc.

În context, Vă invităm la Expoziţia naţională "Fabricat în Moldova-2014 ". Informaţii suplimentare: Direcţia Expoziţii şi Târguri a CCI a RM tel/fax: 022 23-84-10, 022 21-14-42, 022 21-07-25, e-mail:  expo@chamber.md petrova@chamber.md , http://www.chamber.md/

Activitatea curentă a ambasadei

 • “Forul de caritate moldo-britanic”

  La data de 22 mai curent, la Londra, s-a desfășurat Forul de caritate moldo-britanic. • Competiția internațională a discursului în public

  Reprezentantul țării noastre, Alexandru Covalciuc, a participat la cea mai mare competiție internațională a discursului în public (International Public Speaking Competition, IPSC), desfășurată pentru a 38-a oară la Londra de către prestigioasa Organizație de caritate English-Speaking Union (ESU). • „Moldova Automotive Days 2018”

  În perioada 29 -30 mai, 2018, va avea loc cea de-a doua ediție a "Moldova Automotive Days", cel mai important eveniment anual dedicat sectorului auto, ce se va desfăsura la Chișinău, Republica Moldova.Anunţuri

 • Conferința Globală a Turismului Vinicol

  Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO). • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

  Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.