floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soareluiCentrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Ediţia a XIV-a a expoziţiei naţionale „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită să participați la ediţia a XIV-a a expoziţiei naţionale „FABRICAT ÎN MOLDOVA", care se va desfășura pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții "Moldexpo" SA, în perioada 28 ianuarie – 01 februarie 2015, mun. Chişinău. Expoziția este patronată de Guvernul Republicii Moldova. Organizatorul expoziției – CCI a RM.

Pe parcursul anilor evenimentul menționat a devenit un instrument de promovare a mărfurilor și serviciilor autohtone, de testare a acestora la capitolul cerere, consolidare a pozițiilor pe piață, stabilire a contactelor de colaborare pentru oamenii de afaceri din țară și de peste hotare.

Scopul expoziției este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovării imaginii Republicii Moldova.

La această măsură sunt invitați să participe agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

Tradițional, în cadrul evenimentului național "Fabricat în Moldova" va avea loc ceremonia decernării premiilor învingătorilor concursurilor "Marca comercială a anului" și în premieră a celui în domeniul calității.

Pentru informaţii mai detaliate, Vă rugăm să apelați la specialiștii din Direcția Târguri și Expoziții a CCI a RM, (tel/fax: (022) 21 14 42, 23 84 10, 21 07 25, e-mail: expo@chamber.md, petrova@chamber.md. Condițiile de participare și cererile le găsiți pe site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie – www.chamber.md.

Activitatea curentă a ambasadei

 • Reuniunea E5P

  La 07 decembrie curent, la sediul Băncii Europene Pentru Reconstrucție și Dezvoltare, s-a desfășurat ce de-a 7-a Adunare a Contribuabililor din cadrul Parteneriatului pentru Mediu şi Eficienţă Energetică din Estul Europei (E5P). • Sesiunea Adunării OMI la Londra

  În perioada 27 noiembrie - 06 decembrie curent, la Londa se desfășoară cea de-a 30-a Sesiune ordinară a Adunării Organizației Internaționale Maritime (IMO). • Oportunități de privatizare

  Actualmente, se desfășoară procesul de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat din Republica Moldova.Anunţuri

 • Anunț

  Academia Queen Elisabeta II for Leadership in International Affairs anunță despre un Program de burse la Academia Robert Bosch (Fellowships Rusia și Eurasia). • On the terror attack in London

  The Embassy condemns the hideous terror attack committed on 22 March in London. We express our solidarity and support to the British authorities and our sincere sympathy for the victims of the attack and their families and wish them full and speedy recovery.