floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Ediţia a XIV-a a expoziţiei naţionale „FABRICAT ÎN MOLDOVA”

Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită să participați la ediţia a XIV-a a expoziţiei naţionale „FABRICAT ÎN MOLDOVA", care se va desfășura pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții "Moldexpo" SA, în perioada 28 ianuarie – 01 februarie 2015, mun. Chişinău. Expoziția este patronată de Guvernul Republicii Moldova. Organizatorul expoziției – CCI a RM.

Pe parcursul anilor evenimentul menționat a devenit un instrument de promovare a mărfurilor și serviciilor autohtone, de testare a acestora la capitolul cerere, consolidare a pozițiilor pe piață, stabilire a contactelor de colaborare pentru oamenii de afaceri din țară și de peste hotare.

Scopul expoziției este de a contribui la crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovării imaginii Republicii Moldova.

La această măsură sunt invitați să participe agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.

De asemenea, ediția curentă a expoziției va găzdui un program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

Tradițional, în cadrul evenimentului național "Fabricat în Moldova" va avea loc ceremonia decernării premiilor învingătorilor concursurilor "Marca comercială a anului" și în premieră a celui în domeniul calității.

Pentru informaţii mai detaliate, Vă rugăm să apelați la specialiștii din Direcția Târguri și Expoziții a CCI a RM, (tel/fax: (022) 21 14 42, 23 84 10, 21 07 25, e-mail: expo@chamber.md, petrova@chamber.md. Condițiile de participare și cererile le găsiți pe site-ul oficial al Camerei de Comerț și Industrie – www.chamber.md.

Activitatea curentă a ambasadei

 • “Forul de caritate moldo-britanic”

  La data de 22 mai curent, la Londra, s-a desfășurat Forul de caritate moldo-britanic. • Competiția internațională a discursului în public

  Reprezentantul țării noastre, Alexandru Covalciuc, a participat la cea mai mare competiție internațională a discursului în public (International Public Speaking Competition, IPSC), desfășurată pentru a 38-a oară la Londra de către prestigioasa Organizație de caritate English-Speaking Union (ESU). • „Moldova Automotive Days 2018”

  În perioada 29 -30 mai, 2018, va avea loc cea de-a doua ediție a "Moldova Automotive Days", cel mai important eveniment anual dedicat sectorului auto, ce se va desfăsura la Chișinău, Republica Moldova.Anunţuri

 • Conferința Globală a Turismului Vinicol

  Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO). • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

  Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.