floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Anunț

Camera de Comerț ți Industrie din Republica Moldovă, Vă invită în perioada 3-7 februarie 2016, la CEI „Moldexpo” (str. Ghioceilor nr. 1) la cea de-a XV-a ediţie a evenimentului naţional „FABRICAT ÎN MOLDOVA”.

Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova” este patronată de Guvernul Republicii Moldova, fiind cea mai mare şi prestigioasă expoziţie din ţară, care reflectă principalele realizări ale economiei naţionale.

La ceremonia oficială de inaugurare a evenimentului, pe 3 februarie, vor participa conducerea ţării, reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, corpul diplomatic acreditat în Republica Moldova, delegaţii de la Camere de Comerţ şi Industrie din străinătate, oameni de afaceri de peste hotare etc.

Programul adiţional al manifestării prevede organizarea conferinţelor, seminarelor, meselor rotunde cu teme actuale ce ţin de promovarea mărfurilor şi serviciilor autohtone în contextul Acordului de asociere şi Acordului de comerţ liber aprofundat şi cuprinzător cu Uniunea Europeană, precum şi prezentări de întreprinderi, concursuri, degustări de produse etc.

Pentru informaţii suplimentare, persoană de contact din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova este dna. Carolina Chiper, organizator tîrguri și expoziții, tel./fax. +373 22 210725, e-mail: carolina.chiper@chamber.md.

Activitatea curentă a ambasadei

 • Comemorarea Holocaust-ului

  La 26 ianuarie, Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei a participat la Comemorarea anuală a victimelor Holocaustului la Muzeul Imperial al Războiului din Londra. • Vizita Președintelui Parlamentului la Londra

  În perioada 11-12 decembrie curent, dl Andrian Candu, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, a întreprins o vizită la Londra. • “Colindăm și Donăm” 2017

  Echipa Ambasadei a participat pe data de 10 decembrie curent, la a IV-a ediție a evenimentului “Colindăm și Donăm”, organizat de Asociația Moldovenilor din Marea Britanie.Anunţuri

 • Conferința Globală a Turismului Vinicol

  Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO). • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

  Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.