floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Anunț

Camera de Comerț ți Industrie din Republica Moldovă, Vă invită în perioada 3-7 februarie 2016, la CEI „Moldexpo” (str. Ghioceilor nr. 1) la cea de-a XV-a ediţie a evenimentului naţional „FABRICAT ÎN MOLDOVA”.

Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova” este patronată de Guvernul Republicii Moldova, fiind cea mai mare şi prestigioasă expoziţie din ţară, care reflectă principalele realizări ale economiei naţionale.

La ceremonia oficială de inaugurare a evenimentului, pe 3 februarie, vor participa conducerea ţării, reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, corpul diplomatic acreditat în Republica Moldova, delegaţii de la Camere de Comerţ şi Industrie din străinătate, oameni de afaceri de peste hotare etc.

Programul adiţional al manifestării prevede organizarea conferinţelor, seminarelor, meselor rotunde cu teme actuale ce ţin de promovarea mărfurilor şi serviciilor autohtone în contextul Acordului de asociere şi Acordului de comerţ liber aprofundat şi cuprinzător cu Uniunea Europeană, precum şi prezentări de întreprinderi, concursuri, degustări de produse etc.

Pentru informaţii suplimentare, persoană de contact din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova este dna. Carolina Chiper, organizator tîrguri și expoziții, tel./fax. +373 22 210725, e-mail: carolina.chiper@chamber.md.

Activitatea curentă a ambasadei

 • “Forul de caritate moldo-britanic”

  La data de 22 mai curent, la Londra, s-a desfășurat Forul de caritate moldo-britanic. • Competiția internațională a discursului în public

  Reprezentantul țării noastre, Alexandru Covalciuc, a participat la cea mai mare competiție internațională a discursului în public (International Public Speaking Competition, IPSC), desfășurată pentru a 38-a oară la Londra de către prestigioasa Organizație de caritate English-Speaking Union (ESU). • „Moldova Automotive Days 2018”

  În perioada 29 -30 mai, 2018, va avea loc cea de-a doua ediție a "Moldova Automotive Days", cel mai important eveniment anual dedicat sectorului auto, ce se va desfăsura la Chișinău, Republica Moldova.Anunţuri

 • Conferința Globală a Turismului Vinicol

  Republica Moldova a fost desemnată ”Capitala Mondială a Turismului Vinicol a anului 2018”, în contextul găzduirii în premieră a celei de-a III-a ediții a Conferinței Globale a Turismului Vinicol, în perioada 20-23 septembrie 2018, sub egida Organizației Mondiale a Turismului (UNWTO). • Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

  Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.