floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui
Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Anunț

Camera de Comerț ți Industrie din Republica Moldovă, Vă invită în perioada 3-7 februarie 2016, la CEI „Moldexpo” (str. Ghioceilor nr. 1) la cea de-a XV-a ediţie a evenimentului naţional „FABRICAT ÎN MOLDOVA”.

Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova” este patronată de Guvernul Republicii Moldova, fiind cea mai mare şi prestigioasă expoziţie din ţară, care reflectă principalele realizări ale economiei naţionale.

La ceremonia oficială de inaugurare a evenimentului, pe 3 februarie, vor participa conducerea ţării, reprezentanţi ai administraţiei publice centrale şi locale, corpul diplomatic acreditat în Republica Moldova, delegaţii de la Camere de Comerţ şi Industrie din străinătate, oameni de afaceri de peste hotare etc.

Programul adiţional al manifestării prevede organizarea conferinţelor, seminarelor, meselor rotunde cu teme actuale ce ţin de promovarea mărfurilor şi serviciilor autohtone în contextul Acordului de asociere şi Acordului de comerţ liber aprofundat şi cuprinzător cu Uniunea Europeană, precum şi prezentări de întreprinderi, concursuri, degustări de produse etc.

Pentru informaţii suplimentare, persoană de contact din partea Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova este dna. Carolina Chiper, organizator tîrguri și expoziții, tel./fax. +373 22 210725, e-mail: carolina.chiper@chamber.md.

Activitatea curentă a ambasadei

  • ANUNȚ

    Stimați cetățeni, vă aducem la cunoștință că Ambasada Republicii Moldova nu va fi deschisă pentru public în zilele de 27 august și 31 august 2018, în conformitate cu Hotărîrea Guvernului din 20.08.2018.  • Întrevedere cu Consulul Onorific al RM în Mauritius

    La data de 28 iunie curent, Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei, dl Vilen Murzac a avut o întrevedere cu consulul onorific al Republicii Moldova în Mauritius, cu sediul la Ebene, dl Rikesh Ballah.  • Ministrul Tudor Ulianovschi a participat la un round-table al clubului ”Chatham House”

    Ultimele evoluții în dosarul transnistrean și eforturile autorităților naționale privind soluționării diferendului pe cale politică,Anunţuri