floarea soareluistemă naţională a Moldoveifloarea soarelui


Centrul de Apel

Politica economică externă Products of Moldova Airmoldova
Mass Media din Moldova

Anunţuri

Tony Hawks premiat pentru munca depusa în Moldova

Actorul și comediantul britanic Tony Hawks a primit "Medalia Imperiului Britanic" din partea M.S. Regina Elisabeta a II-a.

Distincția i-a fost acordată pentru susținerea copiilor cu dizabilități din Republica Moldova, dar și pentru suportul oferit de Centrul Tony Hawks din Chișinău.

Video: https://www.facebook.com/BritishEmbassyChisinau/videos/1426490210781775/?hc_ref=ARR87I9nEbn1HJHyi3X1XQVETnwMKAnICP-HT2zScjA57FM5CyIwC9B_cwnx9li4F0s

Activitatea curentă a ambasadei

 • Vizita Președintelui Parlamentului la Londra

  În perioada 11-12 decembrie curent, dl Andrian Candu, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, a întreprins o vizită la Londra.



 • “Colindăm și Donăm” 2017

  Echipa Ambasadei a participat pe data de 10 decembrie curent, la a IV-a ediție a evenimentului “Colindăm și Donăm”, organizat de Asociația Moldovenilor din Marea Britanie.



 • Reuniunea E5P

  La 07 decembrie curent, la sediul Băncii Europene Pentru Reconstrucție și Dezvoltare, s-a desfășurat ce de-a 7-a Adunare a Contribuabililor din cadrul Parteneriatului pentru Mediu şi Eficienţă Energetică din Estul Europei (E5P).



Anunţuri

 • Anunț

  Academia Queen Elisabeta II for Leadership in International Affairs anunță despre un Program de burse la Academia Robert Bosch (Fellowships Rusia și Eurasia).